HRM + salarisadministratie

HRM

Werknemers zijn de sleutel van een onderneming. Als medewerkers gemotiveerd zijn en effectief functioneren, komt dit ten goede aan de bedrijfsresultaten. Investeren in een goed doordacht en uitgevoerd Human Resource Management is dan ook van groot belang.

Meer! kan uw onderneming adviseren en begeleiden bij de ontwikkeling van het personeelsbeleid en bij arbeidsrechtelijke zaken. Denk hierbij aan het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten en bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Maar ook aan advies over arbeidsgeschillen, ontslagprocedures en de uitvoering van de Arbowetgeving.

Salarisadministratie

Tevens is het mogelijk om uw salarisadministratie volledig aan ons uit te besteden of hem zelf te doen. Daarbij maken wij gebruik van de geavanceerde salaris- en HR oplossing van Nmbrs®. Dit systeem biedt volledig inzicht in bijvoorbeeld uw loonkosten, uw ziekteverzuim en uw verlofregistratie. Naarmate uw zelfstandigheid groeit nemen de mogelijkheden toe en onze tarieven af. Door deze efficiënte manier van samenwerken bespaart u echter niet alleen geld maar ook tijd. Tijd die u weer kunt gebruiken voor het ondernemen.