Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld ter algemene informatie. Dat geldt ook voor overige algemene uitingen zoals bijvoorbeeld de e-mailnieuwsbrief en social media. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.

Meer! accountants + adviseurs aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website alsmede in overige algemene uitingen.

Beschikbaarheid

Informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Meer! accountants + adviseurs of bij derden welke bij toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Meer! accountants + adviseurs.

Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan door voorafgaande toestemming door Meer! accountants + adviseurs.

Organisatie

Meer! accountants + adviseurs is merknaam van Meer! Arnhem B.V.

Meer! Arnhem B.V.