Bedrijfsfinanciering

Vergroot de kans dat u de gewenste financiering krijgt.

Financieringen zijn er in verschillende vormen. Het kan de afsluiting zijn van een succesvolle deal, zoals de aankoop van een onderneming of een management buy-out. Maar een financiering kan ook nodig zijn om een belangrijke investering te doen of dienen als herfinanciering van een bedrijfslening. Als onafhankelijke adviseur helpen wij u met het uitonderhandelen van de voorwaarden en tarieven om zo tot de perfecte financieringsconstructie te komen.

Meer! heeft ruime ervaring bij het begeleiden van bancaire financieringstrajecten. Met onze proactieve houding en open communicatie zijn wij de schakel tussen u en de financier. Wij vergroten de kans dat u de gewenste financiering krijgt.

Dankzij onze achtergrond en ervaring zijn wij thuis in o.a. de volgende financieringen:

  • Overnamefinanciering
  • Groeifinanciering
  • Financiering voor investeringen
  • Herfinanciering

Als eerste gaan we met u om de tafel om in kaart te brengen welke vorm van financiering nodig is. Vervolgens stellen we een aanvraag op, inventariseren we de verschillende mogelijkheden en onderzoeken we de haalbaarheid van de aanvraag. In overleg met u benaderen we verschillende partijen en gaan wij de onderhandelingen aan. Zo bent u verzekerd van de beste voorwaarden.