Bedrijfsfinanciering

Financiering kan het sluitstuk zijn van een succesvolle transactie, zoals de aankoop van een onderneming of een management buy-out. Meer! heeft ruime ervaring in het begeleiden van bancaire financieringstrajecten.

Financiering kan ook nodig zijn om een belangrijke investering te doen of als u op zoek bent naar herfinanciering van een bedrijfslening. Als onafhankelijke adviseur helpen wij u met het uitonderhandelen van de voorwaarden en tarieven om zo tot de perfecte financieringsconstructie te komen.

Er zijn vele verschillende doeleinden die financiering behoeven Vanwege onze achtergrond en ervaring, zijn wij thuis in o.a. de volgende financieringen:

  • Overnamefinanciering
  • Groeifinanciering
  • Financiering voor investeringen
  • Herfinanciering

Wij starten de financieringsaanvraag met het in kaart brengen van uw financieringsbehoefte. Wij structuren de aanvraag, inventariseren de mogelijkheden en haalbaarheid van de door u gewenste financiering. In een door ons opgesteld financieringsmemorandum wordt de kans aanzienlijk vergroot dat u de gewenste financiering verkrijgt. Vervolgens benaderen wij in overleg met u verschillende partijen en gaan wij de gesprekken met deze partijen aan om u te verzekeren van de beste voorwaarden. Met onze proactieve houding en open communicatie zijn wij de schakel tussen u en de financier.