Stage accountancy (samenstelpraktijk) 3e jaars

Wij zijn op zoek naar enthousiaste 3e-jaars stagiaires die ons team wil komen versterken.

Wat ga je doen?

Een stage in de samenstelpraktijk bij Meer! betekent veel afwisseling en een brede kennismaking met de praktijk. Je werkt met ervaren collega’s in een team en krijgt een goede begeleiding op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Als stagiair(e) verricht je verschillende werkzaamheden en diensten ten behoeve van financiële administraties en het samenstellen van jaarrekeningen. Daarnaast stel je eenvoudige aangiften OB, IB en VPB op. Je werkt voor veel verschillende klanten. Dat maakt de stage zo afwisselend en interessant.

Jouw profiel

• Derdejaars student van de opleiding HBO Accountancy;
• Je bent communicatief vaardig;
• Je bent gewend om accuraat en netjes te werken;
• Je functioneert in teamverband

Over ons

Wij zijn Meer! accountants + adviseurs en zijn een zelfstandig accountants- en belastingadvieskantoor gevestigd in Arnhem. We hebben 30 betrokken medewerkers in dienst, waaronder belastingadviseurs, accountants, HRM + salarisadministratieadviseurs en juridisch adviseurs. Onze cliënten zitten voornamelijk in het MKB-segment in alle voorkomende branches door heel Nederland.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende stage in een informele organisatie. Je gaat werken in een team met ervaren collega’s en je krijgt de ruimte jezelf te ontwikkelen. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door persoonlijk contact en grote betrokkenheid bij de klant.

Geïnteresseerd? Reageer meteen!

Ben jij degene die wij zoeken? Mail je CV en motivatie naar werkenbijmeer@ditismeer.nl
We horen graag van je!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.