Accountant/relatiebeheerder

Vul jij ons team aan als accountant AA/relatiebeheerder?

Jouw functie?

Als accountant/relatiebeheerder geef je leiding aan assistenten, verricht je verschillende werkzaamheden en diensten ten behoeve van het samenstellen van complexe jaarrekeningen en adviseer je relaties.  Verder ben je verantwoordelijk voor je klantenportefeuille. Je werkt met ervaren collega’s in een team en krijgt een goede begeleiding (waar nodig) op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak.

Jouw profiel:

We zijn op zoek naar een kandidaat met een relevante afgeronde HBO-opleiding (BE/AC/SPD) die weet wat het vak inhoudt en dit graag in de praktijk wilt brengen. Je bent communicatief en commercieel ingesteld en hebt fiscale affiniteit. Uiteraard ben je gewend om accuraat en netjes te werken en vind je het leuk om met cijfers bezig te zijn. Je vindt het daarnaast ook prettig om samen te werken in een hecht team. Je bent woonachtig in Arnhem of directe omgeving, enthousiast, gedreven.

Ons aanbod:

Wij bieden je een uitdagende baan (32-40 uur per week) in een mooie organisatie: we kennen een professionele en persoonlijke werksfeer binnen een platte organisatiestructuur. Hierdoor wordt onze aanpak gekenmerkt door persoonlijk contact en grote betrokkenheid. Accountancy is immers meer dan cijfers alleen. Jouw toekomstige collega’s beschrijven de sfeer op kantoor als open en informeel voor zowel relaties als medewerkers. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Over ons:

Wij zijn Meer! accountants + adviseurs en zijn een zelfstandig accountants- en belastingadvieskantoor gevestigd in Arnhem. We hebben 30 medewerkers, waaronder belastingadviseurs, accountants, HRM + salarisadministratieadviseurs en juridisch adviseurs. Onze cliënten zitten voornamelijk in het MKB-segment in alle voorkomende branches.

Geïnteresseerd? Reageer meteen!

Ben jij degene die wij zoeken? Mail dan je CV en motivatie naar werkenbijmeer@ditismeer.nl. We horen graag van je!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.