Deskundige sparringpartner met persoonlijke tint!

Roy Everts, eigenaar van Gld print & media

Bij Gld print & media schreven wij onze eerste order in op 17 november 2000. Destijds heette het bedrijf Drukkerij Gelderland.

In het jaar 2007 hebben mijn oom Anne Haanstra en ik het bedrijf overgenomen van de toenmalige aandeelhouder en vanaf 2013 ben ik 100% aandeelhouder.

Met een team van 50 bevlogen vakmensen verzorgen wij dagelijks vele print en media producties vanuit locaties in Arnhem en Veenendaal. Of het nu gaat om papiersoorten, technieken, afwerking of online oplossingen, wij denken graag mee en adviseren van idee tot realisatie én verder. Wij streven ernaar om het werk van de bedenker en de communicatiemiddelen van onze klant een extra dimensie te geven.

Vanaf april 2008 werken wij al samen met Meer!. Zij adviseren ons bij overname- en fusietrajecten en verzorgen de cijfers voor onze bedrijven.

Wij zoeken in een accountant een prettige en betrouwbare sparringpartner en deze hebben wij in Meer! zeker gevonden. De snelle en accurate handelwijze met een persoonlijke tint bevalt ons zeer goed.