Meeloopstage accountancy (samenstelpraktijk)

Per februari 2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons team voor de duur van 5 á 6 maanden wil komen versterken.

Over ons
Wij zijn Meer! accountants + adviseurs en zijn een zelfstandig accountants- en belastingadvieskantoor gevestigd in Arnhem. We hebben 30 betrokken medewerkers in dienst, waaronder belastingadviseurs, accountants, HRM + salarisadministratieadviseurs en juridisch adviseurs. Onze cliënten zitten voornamelijk in het MKB-segment in alle voorkomende branches door heel Nederland.

Wat ga je doen?
Een meeloopstage in de samenstelpraktijk bij Meer! betekent veel afwisseling en een brede kennismaking met de praktijk. Je werkt met ervaren collega’s in een team en krijgt een goede begeleiding op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak.

Als meeloopstagiaire verricht je verschillende werkzaamheden en diensten ten behoeve van financiële administraties en het samenstellen van jaarrekeningen. Daarnaast stel je eenvoudige aangiften OB, IB en VPB op. Je werkt voor veel verschillen klanten. Dat maakt de stage zo afwisselend en interessant.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek een derdejaars stagiair(e) van de opleiding HBO Accountancy. Je bent communicatief vaardig, je bent gewend om accuraat en netjes te werken en je vindt het leuk om met cijfers bezig te zijn. Daarnaast vind je het ook prettig om samen te werken in een hecht team. Je bent woonachtig in Arnhem of directe omgeving.

Geïnteresseerd? Reageer meteen!
Ben jij degene die wij zoeken? Mail je CV en motivatie naar Anita Willemse werkenbijmeer@ditismeer.nl

We horen graag van je!