Junior assistent-accountant AA

Vul jij ons team aan als junior assistent-accountant AA?

Jouw functie?

Als junior assistent-accountant verricht je verschillende werkzaamheden en diensten ten behoeve van financiële administraties en het samenstellen van jaarrekeningen. Zo ben je bijvoorbeeld bezig met coderen en boekwerkzaamheden, maar leer je ook eenvoudige jaarrekeningen samen te stellen. Daarnaast stel je eenvoudige aangiften OB, IB en VPB op. Je werkt met ervaren collega’s in een team en krijgt een goede begeleiding op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak.

Jouw profiel:

We zijn op zoek naar een kandidaat met een relevante (bijna) afgeronde HBO-opleiding (BE/AC/SPD) die weet wat het vak inhoudt en dit graag in de praktijk wilt brengen. Je bent communicatief en commercieel ingesteld en hebt fiscale affiniteit. Uiteraard ben je gewend om accuraat en netjes te werken en vind je het leuk om met cijfers bezig te zijn. Je vindt het daarnaast ook prettig om samen te werken in een hecht team. Je bent woonachtig in Arnhem of directe omgeving, enthousiast, gedreven en je hebt de wil om te leren en jezelf te ontwikkelen tot volwaardig accountant.

Ons aanbod:

Wij bieden je een uitdagende fulltime baan (40 uur per week) in een mooie organisatie: we kennen een professionele en persoonlijke werksfeer binnen een platte organisatiestructuur. Hierdoor wordt onze aanpak gekenmerkt door persoonlijk contact en grote betrokkenheid. Accountancy is immers meer dan cijfers alleen. Jouw toekomstige collega’s beschrijven de sfeer op kantoor als open en informeel voor zowel relaties als medewerkers. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Over ons:

Wij zijn Meer! accountants + adviseurs en zijn een zelfstandig accountants- en belastingadvieskantoor gevestigd in Arnhem. We hebben 30 betrokken medewerkers in dienst, waaronder belastingadviseurs, accountants, HRM + salarisadministratieadviseurs en juridisch adviseurs. Onze cliënten zitten voornamelijk in het MKB-segment in alle voorkomende branches door heel Nederland.

Geïnteresseerd? Reageer meteen!

Is dit het kantoor waar jij je thuis zult kunnen voelen? Kies dan voor Meer! accountants + adviseurs en neem contact met ons op. Mail je CV en motivatie naar onze medewerker P&O, Anita Willemse, 026-3698300 of bel met Patrick Visser.

Uiteraard kun je ook schriftelijk reageren. Stuur dan een brief met CV naar:

Meer! accountants + adviseurs
T.a.v. mevr. A. Willemse
Postbus 60071
6800 JB  ARNHEM

We horen graag van je!

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingstekst is niet toegestaan.