Financieel Administratief Medewerker

Voor onze samenstelpraktijk zijn we op zoek naar een financieel administratief medewerker voor minimaal 20 uur per week.

Functie:
Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van diverse klanten. Dat houdt in dat je de inkoop – en verkoopfacturen verwerkt. Daarnaast verwerk je de kas- en bankmutaties, voer je diverse controles uit en verzorg je periodiek de btw-aangiftes. De werkzaamheden vinden zowel op kantoor als bij de klant plaats. Je werkt voor veel verschillende klanten wat het werk zo afwisselend en interessant maakt.

Jouw profiel:

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde Mbo niveau 4 opleiding (bijvoorbeeld financiële administratie, assistent accountant of bedrijfsadministratie);
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met Exact Online is een pré;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent gewend om accuraat en netjes te werken;
  • Je functioneert in teamverband

Over ons
Wij zijn Meer! accountants + adviseurs en zijn een zelfstandig accountants- en belastingadvieskantoor gevestigd in Arnhem. We hebben 30 medewerkers, waaronder belastingadviseurs, accountants, HRM + salarisadministratieadviseurs en juridisch adviseurs. Onze cliënten zitten voornamelijk in het MKB-segment in alle voorkomende branches.

Ons aanbod:
Wij bieden je een uitdagende baan in een informele organisatie. Je gaat werken in een team met ervaren collega’s en je krijgt de ruimte jezelf te ontwikkelen op zakelijk en persoonlijk vlak. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door persoonlijk contact en grote betrokkenheid bij de klant. Wij bieden jou een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? Reageer meteen!
Ben jij degene die wij zoeken? Mail dan je CV en motivatie naar werkenbijmeer@ditismeer.nl

We horen graag van je!

Acquisitie n.a.v. van deze vacature wordt niet gewaardeerd.