(Afstudeer)stagiaire Marketing / Communicatie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (afstudeer)stagiaire van de opleiding Marketing, Communicatie of aanverwante studie, die voor ons een marketingplan gaat schrijven.

Over ons:
Wij zijn Meer! accountants + adviseurs een zelfstandig accountants- en belastingadvieskantoor gevestigd in Arnhem. We hebben 30 betrokken medewerkers in dienst, waaronder belastingadviseurs, accountants, HRM + salarisadministratieadviseurs en juridisch adviseurs. Onze cliënten zitten voornamelijk in het MKB-segment in alle voorkomende branches door heel Nederland.

Tot 1 januari 2019 opereerden wij onder de naam VWGNijhof accountants en belastingadviseurs. Wij, de vestiging Arnhem, hebben ons afgesplitst van de vestigingen in Nijmegen en Wijchen. Onze nieuwe organisatie met een nieuwe naam heeft behoefte aan een frisse blik richting de toekomst!

Jouw functie:
Als afstudeerder ga je aan de slag met het ontwikkelen van ons marketingplan. Na een analyse van het huidige marketingbeleid maak je de slag naar een marketingplan dat past bij onze nieuwe organisatie. Hiervoor zul je ons (gewenste) DNA moeten achterhalen en moeten onderzoeken hoe we de slag naar de markt kunnen maken c.q. kunnen verfijnen. De markt is voor ons niet alleen de klant maar ook onze (toekomstige) medewerker(s). Het is onze bedoeling de speerpunten uit het marketingplan direct op te pakken.

Geïnteresseerd? Reageer meteen!
Ben jij degene die wij zoeken? Mail je CV en motivatie naar werkenbijmeer@ditismeer.nl ter attentie van Anita Willemse.

We horen graag van je!