De boekhouder voor starters in Arnhem

Bij het opzetten van een bedrijf staat u voor vele uitdagingen. Het opstellen van een ondernemingsplan, een naam bedenken, promotie, enzovoorts. Leuke stappen in de richting van het ondernemerschap. Toch zijn er ook een aantal stappen die starters over het algemeen minder prettig vinden. Het organiseren en onderhouden van een gestructureerde, complete, up-to-date boekhouding bijvoorbeeld.

Vragen voor startende ondernemers.

Welke rechtsvorm is het voordeligst voor mijn situatie? Hoe ga ik mijn bedrijf financieren? Hoe richt ik de boekhouding in? Zomaar een aantal vragen waar je als startende ondernemer mee te maken krijgt. Meer! accountants + adviseurs is inmiddels decennialang actief in accountancy, fiscaal juridische dienstverlening en salarisadministratie. Op ons kantoor werken we met 30 medewerkers in verschillende vakgebieden. Zo kunnen we startende ondernemers van dienst zijn met het opzetten en inrichting van een compleet en gedegen boekhouding met de juiste fiscaal juridische structuur. U kunt zich dan focussen op datgene waar u van droomt; ondernemer worden.

Financiële dienstverlening is wat ons betreft meer dan het beantwoorden van uw vragen. Het meeste rendement halen wij uit een goede samenwerking. Dat betekent dat we u en uw toekomstige onderneming echt willen begrijpen. Niet banaal de getallen observeren, maar wat zeggen die? Waar wil je staan over 5 jaar? Waar wordt u door geprikkeld? Wat is de situatie in de markt? Welke wetgeving heeft daar betrekking op? Alleen door dit met elkaar te delen kunnen we de stap zetten naar een gezonde onderneming in de toekomst.

Een onderneming start met een zakelijk netwerk.

Bij het starten van een onderneming heb je vanzelfsprekend meer nodig dan een boekhouder. Dankzij onze jarenlange aanwezigheid in de markt hebben we een groot zakelijk netwerk opgedaan in de regio Arnhem. Naast advocaten, notarissen, marketingprofessionals en verzekeraars bestaat ons netwerk ook uit onze bestaande klanten. Van de bakker op de hoek tot een grote onderneming als Mantel.

Ook zijn we aangesloten bij het SRA en het RB, een netwerk van samenwerkende accountantskantoren en belastingadviseurs. Deze beroepsverenigingen staan voor kwaliteit en zorgen voor kennisoverdracht en ondersteuning van hun leden. Zo verzekeren wij u van de beste oplossing passend bij uw situatie.

Kortom, ondernemers helpen een stap verder te komen met hun onderneming, om er net dat beetje meer uit te halen. Samen proactief kansen zien en kansen pakken. Inzicht geven, luisteren en kennis delen. Samen een stap verder gaan. Dat is Meer!.

Bezoekadres

Meander 701
6825 ME Arnhem

Telefoon

026 – 36 98 300

Mail

info@ditismeer.nl