Accountant Arnhem

Als ondernemer bent u het liefst bezig met het managen van uw bedrijf. Oftewel, uw tijd en energie stoppen in de verkoop van uw product of dienst. Het doen van de administratie, op de hoogte blijven van het fiscale landschap of het verzorgen van de loonstroken neemt een hoop kostbare tijd en energie in beslag. Op ons accountantskantoor in Arnhem begrijpen we dat als geen ander. ‘Zorgen dat de ondernemer kan doen waar die goed in is’, dat is het motto van Meer!, sinds 1958 accountant in Arnhem.

Meer! accountants + adviseurs in de regio Arnhem.

Met ruim dertig ervaren en gemotiveerde werknemers houden we dagelijks onze vakkennis actueel. Zo bieden wij een uitgebreid pakket aan diensten en kunnen we op verschillende vlakken adviseren. Voor ondernemers verzorgen we jaarrekeningen, bieden we administratieve dienstverlening en adviseren we over belastingen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid salarisadministratie en HRM advisering aan ons uit te besteden. Als particulier kunt u uw inkomstenbelasting aan ons overlaten. Ook kunnen we meedenken over beleggingsbeslissingen, estate planning en financiële planning.

Als accountant in Arnhem geloven wij dat financieel juridische dienstverlening verder gaat dan het uit handen nemen van administratieve rompslomp. Als ondernemer mag je meer verwachten van je accountant. Om tot het optimale resultaat te komen is het belangrijk samen op te trekken op basis van een gezonde zakelijke relatie. Dat betekent dat we het verhaal achter uw organisatie willen kennen. Wat zeggen de cijfers ons? Wat zijn de toekomstplannen en drijfveren van de mensen achter de organisatie? Wat gebeurt er in de branche? Welke nieuwe regelgeving is op komst? Alleen met elkaar kunnen we een stap verder gaan.

Accountant Arnhem met regionaal netwerk

Al decennialang bedienen wij een groot aantal ondernemers in de regio Arnhem. Daarnaast beschikken we over een ruim netwerk in Arnhem-Nijmegen met advocaten, notarissen, marketingprofessionals en verzekeraars.

Ook zijn we aangesloten bij het SRA en het RB, een netwerk van samenwerkende accountantskantoren en belastingadviseurs. Deze beroepsverenigingen staan voor kwaliteit en zorgen voor kennisoverdracht en ondersteuning van hun leden. Zo verzekeren wij u van de beste oplossing passend bij uw situatie.

Kortom, ondernemers helpen een stap verder te komen met hun onderneming, om er net dat beetje meer uit te halen. Samen proactief kansen zien en kansen pakken. Inzicht geven, luisteren en kennis delen. Samen een stap verder gaan. Dat is Meer!.

Neem contact met ons op!

Hebt u behoeft aan meer informatie over onze diensten? U kunt ons telefonisch bereiken op 026 – 36 98 300, of per mail via info@ditismeer.nl

Neem ook eens een kijkje op onze Facebook en LinkedIn!

Accountant Arnhem | Meer! accountants + adviseurs